facebook           

Vacker dopgåva

Vacker dopgåva - träleksak
En pedagogisk leksak där bygklossarna kan plockas av och byggas om i valfri ordning.Leksaken är hela 45 cm lång och gedigen byggd.Mycket färg och mycket trä gör denna leksak till en härlig present.Kul träleksak med pedagogiska byggklossar.Vacker träleksak i massivt trä och klara färger.

249.00 kr

Den perfekta doppresenten. Ett vackert leksakståg med klossar.

Artikelnr: P010.

Product Description

Leksakståget som gjort succé på dop och födelsedagar.

Den perfekta dopgåvan

Det här vackra leksakståget i trä är den perfekta doppresenten. En mycket vacker träleksak med byggklossar för många fina lekar. Trätåget är byggt så att det kan användas som byggklossar, och kan även självklart dras som ett vanligt leksakståg. Leksaken har 16 byggbara klossar i trä i olika form och färg, och själva barnleksaken består av ett lok och två vagnar. En pedagogisk och färgglad leksak, målad i flera fina färger och mönster, och tillverkad med mycket kärlek och stor omsorg.

De olika färgerna, formerna och mönstren lockar fram barnets nyfikenhet och lekglädje, och ger ett glatt och inbjudande intryck. Ett leksakståg med klossar att bygga med där fantasin inte har några gränser.

Perfekt present för dop och födelsedagar

Detta trätåg är en perfekt dopgåva och födelsedagspresent när man vill ge en annorlunda, speciell och vacker present med kvalitetstänk och en bra stämningshöjare vid olika högtider. En vacker dopgåva som går att leka med är en kanonpresent – leksakståget är inte bara vackert utan även något som barnet kan ha mycket roligt med. I stället för att bara bli stående, är det här en leksak som kommer att användas, och som kommer att ge barnet glädje och nöje om och om igen. Leksaker för barn ska vara roliga att leka med och inspirera till lek och skoj – något som detta leksakståg uppfyller.

Leksaken är bra både som pedagogisk leksak för barn men även som en fin prydnadssak i hemmet oavsett ålder. Det här är en present för hela livet, en träleksak att skapa minnen kring.

Denna leksak blir en present som sticker ut i mängden och som är framtagen med barnets glädje i främsta åtanke. Trätåget är en leksak för livet och kan bli ett kärt minne av barndomen och av givaren. Leksaken är en populär present med en personlig tanke bakom vilket gör den till en utomordentligt fin gåva till någon du tycker om.

Robust ekoleksak i gediget material

Leksaken är byggt i massiv tall och målad i giftfria färger med ditt barn och miljön i åtanke. Träleksaker ger en speciell känsla av kvalitet vilket är märkbart i detta leksakståg. Trätåget är gediget och stabilt, nästan en halvmeter långt och väger drygt 800 gram. Ekoleksaken är helt i trä, är slitstarkt och tåls att lekas med. Handmålat med giftfria färger gör att du inte behöver oroa dig för att barnet får något giftigt i sig.

Tillverkad med mycket kärlek är denna vackra och annorlunda dopgåva en present att minnas för alltid. Succégåva och favoritleksak!

Additional Information