facebook           

Träflöjt

Träflöjt, en nyttig leksak.
Musikalisk träleksak i form av en härlig träflöjt.Träflöjt.Trollflöjter i par. Träleksaker för musikaliska barn..

59.00 kr

Vacker träflöjt för musikaliska lekstunder. Lackerad och målad i olika kulörer och figurer.

Slut i lager

Artikelnr: P011.

Product Description

Den magiska trollflöjten

Träflöjten – en utmärkt träleksak för att stimulera den musikaliska ådran hos ditt barn. Den magiska trollflöjten som träleksak som trollbinder troll och annat väsen och passar både små och stora barn. Träflöjten är ett musikinstrument helt i trä, vacker att beskåda, härlig att besjunga. Ett utmärkt tillfälle att uppmuntra barnets musikintresse.

Musikalisk barnleksak

Träflöjten är en musikalisk barnleksak i trä tillverkat av träslaget lind. Varje instrument är snidat och unikt målat för hand, vilket gör att det exemplar du får i handen kan skilja vad gäller detaljer och färger som återfinns på bilderna här på produktsidan. Å andra sidan vet du om att din egen träflöjt är helt unik, och att det inte finns två likadana. Det blir en överraskning i sig, att se vilka färger och detaljer just din flöjt får. Precis som alla våra andra träleksaker är våra träflöjter gjorda med mycket kärlek. Do-re-mi-fa-so-la-si-do…

Köp en till någon du tycker mycket om!

Den mystiska leksakspresenten

”Findus hittade paketet på bordet i köket. Ett långsmalt paket, inslaget i julpapper. En julklapp till någon…kanske var det till honom? Det måste det vara, hoppades han, eftersom bara han och Pettson bodde här, och Findus hade inte sett det här paketet innan. Pettson kom in i köket med veden i famnen. ’Hej lilla Findus, vad gör du?’ frågade han. Sedan fick Pettson syn på julklappen på bordet. ’Hoppsan, ligger den här?’ Han la ner veden bredvid vedspisen, tog upp julklappen och la den under julgranen. Imorgon var det julafton, och Findus var väldigt nyfiken på sina julklappar.

Findus letar leksaker

Julaftonsmorgonen kom. Findus vaknade tidigt, tidigt. Han undrade om det fanns några leksaker bland hans julklappar? Findus tyckte om musik, och att dansa. Kanske lite musik, eller något instrument? Han hoppades det. Tyst smög han upp, och märkte att Pettson redan var vaken. Han stod i köket med kaffekannan. ’Vill du öppna en av dina julklappar, Findus?’

Findus egen trollflöjt

Självklart! Det långa, smala paketet låg längst upp, där Pettson hade lagt det. Det valde Findus att öppna först, för visst var det till honom. Inuti fanns det en flöjt! En riktig trollflöjt, i trä. Findus blev jätteglad. Vilken present! Träflöjten var målad i fina färger som lyste starkt. Han provade att spela med den, och toner kom ur flöjten. Ännu fick han öva på att få dem rena, men det ville han göra. Nu skulle Findus lära sig spela på sin fina flöjt. Han övade hela dagen och glömde nästan bort sina andra julklappar, så mycket tyckte han om sin träflöjt och sin musik.

Mycket glädje med träflöjten

Länge hade Findus glädje av sin flöjt, och även Pettson som såg hur glad Findus blev. Bättre och bättre lärde han sig att spela på den, ända till han spelade långa visor. Vilken glädje med musik, och att kunna spela själv!”

Additional Information