facebook           

Leksakståg för små barn

Färgglatt trätåg av massivt trä och giftfria färger. En perfekt present.
Leksak med djurmotiv i massivt trä.Vacker träleksak som rör sig upp och ner när man drar det efter sig. En jättefin leksakspresent.Träleksaken består av byggklossar i olika former som kan byggas om fritt.

179.00 kr

Guppande leksakståg för små barn. Dragbart leksakståg i trä pedagogiskt utformad med byggklossar i olika former och färger. För små barn, utan smådelar. Leksakståget guppar när man drar i det.

Artikelnr: P004.

Product Description

Glatt leksakståg med djurmotiv och byggklossar. Rekommenderas till de yngre.

Dragbar och pedagogisk leksak i form av ett leksakståg tillverkat av tall. Träleksaken består av tre vagnar som tillsammans rör sig dynamiskt upp och ner (leksakståget guppar) när man drar leksaken över kuperad terräng såsom mattor, dörrtrösklar och dylikt. En kul och färgglad träleksak för många roliga stunder med mycket tuff tuff.

Barnleksak med djurmotiv – ko

Träleksaken har en tjusig blomma som motiv och en gullig kossa som lokförare. Har du aldrig sett en ko köra leksakståg? Leksaken är en perfekt present till alla barn som tycker om att dra leksaker efter sig samtidigt som de stora och gulliga byggklossara inbjuder till kreativa lekar för alla energiska barn med livlig fantasi. Ett leksakståg med ko – hittar du bara hos oss.

Leksakståg för de små

Leksakståget är perfekt för mindre barn då den är pedagogiskt designad med byggklossar i olika former och färger för de små. Innehåller inga lösa smådelar och kan med fördel ges till de allra minsta.

Additional Information