facebook           

Guppande leksakståg med fyra vagnar

Leksaken är ett färgglatt trätåg av massivt trä och giftfria färger.
Hela leksakstågsetet i profil.Robust, vacker och stryktålig. Loket har snöre så leksaken kan dras runt.En fin leksak, färgglatt trätåg med en liten katt på loket.Leksaken består av vackra och färgglada vagnar av trä.

199.00 kr

Guppande leksakståg med byggklossar av trä i olika former och färger, bl.a. ringar, klot och stjärna.

Artikelnr: P009.

Product Description

Leksakståget som inte räds mattor och trösklar. Guppar framåt!

Dragbart trätåg med hela fyra stycken vagnar. Rör sig upp och ner när man drar det över kuperad terräng såsom mattor, trösklar och andra leksaker. En jättekul leksak och en perfekt födelsedagspresent till ett barn du tycker om. Det guppande leksakståget består av avtagbara byggblock som kan kombineras helt som du själv vill. På så sätt kan man bygga om leksakstågets vagnar i många olika konstellationer. En färgglad och stimulerande leksak för alla hjärnor, stora som små.

Gedigen leksak med vagnar

Leksakståget är handmålat med giftfria färger precis som alla våra andra leksaker. Tillverkat av tall vilket även används för tillverkningar av möbler och båtar, vilket ger en gedigen och stadig leksak.

Köp en till någon du tycker mycket om!

Pelle Svanslös och hans leksak

Pelle Svanslös var väldigt stolt över sin nya leksak – ett leksakståg med hela fyra vagnar. Han tyckte mycket om att ta den med sig ut och dra den, i svansstumpen, över kullerstensgatorna. Tåget guppade så fint över stenarna, och han tyckte om att se hjulen röra sig och hela sättet tåget rörde sig. Han hade fått leksakståget av sin matte – det var den finaste presenten han hade fått. För det mesta stod dock tåget inne, i hans fönster – det var speciella dagar då han fick ta med sig tåget ut.

Måns, Bill och Bull utan leksaker

Pelle fick syn på Måns, Bill och Bull en bit längre fram. De stod och pekade och fnissade åt honom. ’Här kommer den lille konduktören’ ropade de efter honom och skrattade. Pelle brydde sig inte. Han visste att de bara var avundsjuka på hans fina tåg. Det var ingen annan katt som hade ett leksakståg med vagnar, och Pelle trodde att Måns också var sugen på ett eget tåg. Han gick och filosoferade lite över det den här dagen.

Leksakstågets med vackra mönster

En stund senare var han hemma igen och lämnade av trätåget i fönstret. Pelle tyckte även mycket om att titta på det när han låg och slumrade hemma. Tåget hade vackra färger och intressanta mönster, som han aldrig tröttnade på att beundra. Ibland lånade han ut tåget till barn som kom på besök, och de hade lika roligt med leksaken som Pelle.

Gammal men älskad leksak

I många, många år roade Pelle Svanslös sig med sitt leksakståg i trä, både inomhus och utomhus, ända till den dagen då han blev gammal och grå. Han hade stans vackraste trätåg, något som gav honom mycket glädje och stolthet.

Additional Information