facebook           

Födelsedagståg

Födelsedagståg i trä med vackra färger.
Födelsedagståg i trä och mycket färg.Lokomotivet på det roliga födelsedagståget.

N/A

Kategori: .

Product Description

Vackert och roligt födelsedagståg till barnkalaset

Detta födelsedagståg är den perfekta glädjehöjaren på alla födelsdagar och barnkalas för såväl stora som små. Längst fram i detta roliga födelsedagståg har vi ett starkt lokomotiv med hela sex hjul som drar sju stycken tågvagnar efter sig. Förutom att vara en riktig glädjehöjare på barnkalas och födelsedagar är leksakståget även en perfekt dopgåva till både pojkar och flickor. På en av vagnarna sätter du fast den färgglada siffran (1-6) och på de andra vagnarna sätter du stearlinljus. Ålderssiffran byts lätt ut, även små barn kan hantera detta.

Världens bästa födelsedag

Världens bästa födelsedag börjar med ett roligt födelsedagståg. Leksakståget är hela 53 cm långt och är tillräcklig långt för att både fascinera barn och förpassa andra leksaker till hörnvrån. Fira födelsedagen med ett födelsedagståg du också.

Perfekt till barnkalaset

Födelsedagståget är ämnat som dekorationsleksak då den har smådelar som det finns risk att småbarn kan svälja. Barn 3 år och äldre kan dock leka med födelsedagståget som vilket annat leksakståg som helst. Alla tågvagnar på leksaken kan kopplas ihop i valfri ordning och inbjuder på så sätt till kreativa lekar med galna ihopsättningar och många roliga stunder.

Observera att det inte ingår några ljus med födelsedagståget. Stearinljusen är de vanliga små ljusen som köps i den lokala dagligvaruhandeln. Var försiktig med att låta barnen vara nära tända ljus!

Additional Information