facebook           

Färgglatt leksakståg

Färgglatt leksakståg för alla glada barn. En perfekt present.
Leksakståg med mycket färg och kärlek. Storsäljaren!Leksakståg med giftfria färger.Färgglad leksak i form av ett lok och två vargnar.Färgglatt leksakståg - en underbar leksak.Stort leksaksträtåg med byggklossar i olika former.

249.00 kr

Färgsprakande leksakståg med ordentliga byggblock. En favoritleksak för många stimulerande lekar i lekrummet.

Artikelnr: P002.

Product Description

Succéleksaken – det färgglada leksakståget med byggblock

Det ultimata leksakståget med mycket färg och den riktigt sköna känslan av massiv björk. Låt barnen fantisera och uppleva det roliga med att bygga med leksakens pedagogiska byggklossar och därefter riva ner allt igen, låt dem bygga ett torn på leksaksloket eller ett Turning Torso på tågvagnarna. Leksakståget är oerhört färggrannt och är en utmärkt träleksak innehållande byggblock i olika former för en stimulerande ihopsättning, kreativ lek och lekfulla stunder ensam eller tillsammans med kompisar eller mor och farföräldrar.

Byggklossarna kan byggas fritt i valfri ordning och kan på så sätt skapa olika typer av tågvagnar och lok beroende på barnets humör och fantasi. Kombinationerna med detta leksakståg är oändliga vilket gjort träleksaken till en färgglad favorit för både stora och små!

Leksaken är tillverkad av träslaget björk vilket är ett mycket fint träslag i den svenska floran.

Ett populärt leksakståg

Många glada barn och mycket glädje i flera hem har varit resultatet av detta leksakståg. Leksaken är en av våra stora succésäljare i vårt träleksakssortiment. Är du ute efter ett leksakståg till dina barn och barnbarn är detta en perfekt present. Prova du också!

Additional Information