facebook           

Bygg & dragbart leksakståg

Färgglatt trätåg av massivt trä och giftfria färger
Träleksa i massivt trä och giftfria färger för stort leksaksnöje tillsammans.En av leksaksvagnarna på träleksaken. Märk byggklossarna som lätt kan byta plats med varandra.Färgglad leksak med många byggklossar.Stor träleksak med byggklossar i olika former.Trälok med byggklossar och tomteluva.

179.00 kr

Alla knattebyggares drömtåg. Med 31 färgglada byggklossar. Pedagogisk träleksak med byggklossar och dragbar med snöre för många roliga leksakslekar.

Artikelnr: P003.

Product Description

Den perfekta leksaken till alla som gillar leksakståg och gillar att bygga

Bygg & dragbart leksakståg

Ett fint, pedagogiskt och dragbart trätåg tillverkat av fint utsågade massiva bitar av tall. Leksaken har ett snöre i lokomotivet och går att dra omkring efter sig. Leksakståget har hela 31 stycken olika byggklossar i olika former och färger för de som gillar att bygga. Detta leksakståg är den perfekta barnleksaken till alla som tycker om att bygga; de kan använda leksaksklossarna till att bygga allt från hus och torn till höga byggnader, eller varför inte bygga vagnar i fina former och färger? Tack vare att byggklossarna är i olika former och olika färger, går det att kombinera i det oändliga. Varje tåg kan då bli personligt, och barnen kan bygga leksaken precis som de själva vill ha den. Trätåget är det ultimata drömtåget med byggklossar; en rolig, byggbar leksak för alla små arkitekter, ingenjörer och lokförare där hemma.

Byggbar och rolig leksak för livet

Tåget är en jättefin och rolig träleksak. Leksaken består av trä och målad med giftfria färger. En gåva för livet, att ha som minne som vuxen eller att kunna ge vidare till sina egna barn och skapa nya minnen. På grund av att produkten innehåller smådelar rekommenderas leksaken från 3 år.

Historien om Bob och leksaksklossarna

’Titta’, sa Byggare Bob, ’vilket roligt leksakståg som jag har fått. Perfekt för alla barn som tycker om att bygga. Jag skulle också vilja prova!’ Byggare Bob tog tåget och tittade på de fina klossarna. ’En, två, tre…hela 31 klossar i olika färger och former. Jag undrar vad jag ska bygga med dem’, tänkte han. ’Ett hus, eller ett högt torn?’ Byggare Bob bestämde sig för att bygga några fina leksaksvagnar i olika färger bakom loket. När han var färdig drog han in träleksaken på sitt kontor. Där väntade Vilma, som blev överförtjust när hon såg det dragbara leksakståget som Bob hade med sig. ’Vilket vackert tåg.’ utbrast hon. ’Vilken vacker leksak. Har du byggt det?’

’Jag har byggt vagnarna bakom’ berättade Byggare Bob. Han ställde upp leksaken på bänken. ’Det här trätåget blir perfekt att ha när vi får barn på besök. Men var ska vi ha det någonstans?’ Byggare Bob och Vilma tittade sig omkring. Först visste de inte riktigt var de skulle ställa tåget, men sen fick Vilma en idé. ’Vi ställer upp tåget i fönstret! Då kan vi titta på det här inne hos oss, och samtidigt kan de som går förbi utanför se det.’
Byggare Bob tyckte att det var en strålande idé. De ställde upp tåget i fönstret bredvid dörren så att alla skulle kunna se träleksaken, och varje gång det kom ett barn på besök tog de ner trätåget så att barnet fick leka med det. Många barn har haft roligt med Byggare Bobs trätåg, och än idag står det kvar i hans fönster.

Additional Information