facebook           

Alfabetståg

En jättefin leksak med bokstäver.
Bokstavståget - en leksak målad med giftfria färger.En lång och härlig leksak med bokstavsvagnar som kan kopplas på i valfri ordning.Träleksak i form av alfabetståg i massivt trä och giftfria färger.Alfabetståg - leksak med bokstäver i träLeksak med bokstäverEtt långt och roligt alfabetståg. Bokstavståget är en kanonleksak.En perfekt pedagogisk leksak i trä.Barnens favoritleksak - Sveriges längsta alfabetståg.Färglada bokstäver på en färgglad leksak.Bokstäver av trä i närbild på träleksaken.De första bokstäverna på träleksaken.

199.00 kr

Alfabetståg med bokstäver i olika färger. En träleksak med bokstäver.

Artikelnr: P001.

Product Description

Lär dig alfabetet, lär dig bokstäver, lär dig ord. Bokstavståget hjälper ditt barns inlärning

Alfabetet, barn och bokstäver

Alfabetståg med lok och tjugofem vagnar med bokstäver A-Z. Vagnarna kan kopplas loss och kopplas om helt valfritt – kanske sätta ihop till barnets namn – vilket gör denna träleksak till en rolig pedagogisk leksak. Leksaken är ett perfekt och roligt sätt att börja lära sig alfabetet på. Bokstavståget är målat i olika färger, och är väldigt färgglatt och fint att titta på; självklart i helt giftfria färger. Alfabetståget är byggt i hållbart lövträ och är en vacker leksak att pryda barnkammaren med. En tålig, vacker och rolig leksak, som är perfekt till att dela roliga stunder tillsammans med mamma och pappa, eller varför inte syskon eller kompisar.

Leksak med bokstäver i trä

Tåget uppmuntrar inlärning och barnets nyfikenhet på bokstäver och läsning. Genom att ha bokstäverna naturligt omkring sig i leken ökar man barnets förtrogenhet med bokstäverna. Alfabetet och bokstäver kommer att associeras med något positivt, lekfullt och roligt redan från tidig ålder. Ett bra, enkelt och roligt sätt att introducera alfabetet, helt på lek.
Ett leksakståg med bokstäver är en rolig och nyttig present, som kommer att ge barnet mycket glädje och lek. Detta alfabetståget med bokstäver i trä är en utmärkt pedagogisk och lärorik barnleksak som uppskattas genom livet. Något att spara för barnen och barnbarnen i framtiden, eller att ha som prydnad framöver. Ett fint barndomsminne och en kär ägodel, kanske ett minne för barnet som vuxen av mormor eller farfar?

Sveriges längsta alfabetståg

Med sina 110 cm är tåget förmodligen Sveriges längsta leksakståg – mycket tåg att leka med! Gör någon glad med detta vackra tåg – perfekt till födelsedagen, som julklapp, doppresent eller för att överraska någon.
Träleksaker är roligt för barn, och denna leksak är precis som alla våra andra träleksaker byggda med kvalité och lekfullhet i fokus. Vi vill att ni som kunder, och föräldrar, ska kunna känna er nöjda med era köp hos oss. Vi rekommenderar starkt detta alfabetståg som en pedagogisk och mycket lärorik leksak.

Additional Information