facebook           

Träleksaker i hela världen

Stort intresse för våra träleksaker

Vi erbjuder pedagogiska träleksaker för mycket kul och glädje via vår webbshop, återförsäljare och olika marknader runtom i Sverige. Vad som är extra roligt är att vi har en stor del av våra besökare komma in från stora delar av resten av världen. Intresse för våra träleksaker över hela världen ser ut till att hålla i sig och ökar proportionellt i takt med att även våra svenska besökare ökar.

Pratar resten av världen svenska?

Ännu roligare blir det ju att alla dessa besökare faktiskt besöker en svensk sajt på svenska! Och bara för att förtydliga så att ingen missförstår så är en stor skara av alla utomsvenska leksaksbesökare inne på sajten och strosar omkring flertal minuter (vilket är länge i webbshopssammanhang) och besöker flertal webbsidor på hela vår sajt. Detta verkar alltså inte vara folk som irrat omkring och sökt på något helt annat och sedan råkar hamna på vår sajt. Sådana besökare försvinner vanligtvis efter bara några sekunder och tittar knappast på fler än den sida de kommer till först.

Intresse för träleksaker världen över

Många av de utomsvenska leksaksbesökaren till vår leksaksshop kommer från så spridda länder som USA, Kanada, Brasilien, Tyskland, Frankrike, England, Norge och Finland men även länder som Tjeckien, Ryssland, Serbien, Australien och Kina. Det finns väl leksakstörstande själar även i dessa länder som försöker släcka sin leksakshunger av träleksaker genom att besöka en svensk leksaksshop online. Ni besökare som surfar in från andra länder får gärna höra av er till oss så ska vi informera resten av leksaks-Sverige om hur det går till hos övriga medlemmar i leksaksmassorna ute i världen.

Som sagt, stort intresse för träleksaker över hela världen. Tack alla var ni än befinner er.