facebook           

Tidlösa leksaker i trä i Klippan

Klassiska och tidlösa leksaker i trä på Åby Marknad i Klippan 22 juni.

Vackra och tidlösa leksaker är alltid populära. Det märkte vi inte minst på Åby Marknad i Klippan när glada människor från leksakstrakterna runt Klippan, Ljungbyhed och Perstorp gick på marknad en solig dag i juni. Många i den äldre generationen pratar sig varma om våra leksaker för att de påminns om deras egen barndom och de leksaker och leksakståg de växte upp med. Dock verkar klassiska och tidlösa leksaker gå hem även med de minsta generationerna.

Leksaksälskande barn

Ofta dyker det upp något trälekskakstågälskande barn som är helt fascinerad av de leksaker vi visar på vårt framdukade leksaksbord. I Klippan på denna marknad hade vi en liten besökare på 3.5 år som mamman inte kunde slita loss från leksakerna oavsett vad hon gjorde för att försöka avleda hans fokus från våra tidlösa träleksaker. Efter 20 minuters lek vid vårt leksaksstånd lyckades mamman lura bort sonen (det var inte lätt).

Rekordförsäljning av våra tidlösa leksaker

Vi kan stolt meddela att vår leksaksförsäljning har ökat exponentiellt sedan starten tidigare i år. Marknaden i Åby i Klippan drog till sig tillräckligt med leksaksälskande folk från trakterna i Ljungbyhed och Perstorp och gjorde denna dag till en leksakssuccé. Tack till er alla, i denna fart måste vi återigen fixa större lageryta och leksakslokal.

Tidlösa leksaker på gång

Tidlösa träleksaker är något som av tradition har funnits i Sverige i lång tid. Tyvärr har plastleksakerna tagit över senaste årtionden, gå in i en vanlig leksaksbutik så ska du få se ett eldorado av plast och plastleksaker. Vi vill med vårt leksakssortiment återigen gå tillbaka till de klassiska och tidlösa leksaker i trä som alltid fungerar och aldrig känns fel. Tack för att du drar ditt strå till leksaksstacken och kämpar för glädje och nyfikenhet med vackra och tidlösa leksaker.