facebook           

Succé med leksaker i Hörby

Pedagogiska och färgglada leksaker gjorde succé på den årliga marknaden i Hörby

Leksaker, leksaker och åter leksaker. Vi kan stoltsera med rekordförsäljning av pedagogiska träleksaker under Hörby Marknad. I två hela dagar såldes det fler leksaker än i en traditionell leksaksbutik, oavsett om det handlar om fysisk leksaksaffär eller leksaker online. Vi ställde ut och sålde våra träleksaker där i två hela dagar. Aldrig kunde vi ha anat hur mycket det leksaksälskande folket verkligen suktade efter färgglada och pedagogiska träleksaker – sådana leksaker du finner i vår egen leksaksbutik på nätet. Vädret var kanonfint, människorna var rekordmånga och leksakerna var alltid lika fina som vanligt.

Ibland var det sådant tryck framför vårt marknadsstånd att alla besökare stundom inte kom fram – nästa år hyr vi in en hel gata för att glädja fler med fina och färgglada leksaker. 🙂 Första dagen tog en av våra populära träleksakståg slut. Vi tänkte att vi kanske bara hade haft tur att sälja slut på denna leksaksvara. Så kom andra dagen och vad händer då i leksaksdjungeln? Jo, en annan leksak med byggklossar tog slut. Tro det eller ej men marknadens sista kund köpte demoexemplaret av just den leksaken.

Rekordförsäljning av färgglada leksaker för barn

Rekordförsäljning rakt igenom. Sedan vi startade vår verksamhet nu under året har vi mer än dubblat vår leksaksförsäljning för varje marknad vi stått där vi haft vår leksakbutik med eget marknadsstånd. Vi har haft leksaksälskare, som varken har barn eller barnbarn, komma fram till oss för att köpa sin egen vackra träleksak. Av någon anledning verkar vår fina leksakshund i trä vara populär bland män i åldersgruppen 50+. Den påminner dem väl om leksaker från förr, t.ex. den klassiska trähunden från BRIO som verkar ha gått i arv i generationer.

För er som aldrig tidigare varit på Hörby Marknad kan jag varmt rekommendera den. En lysande marknad, mysig stämning och många nöjda leksakskunder. Tack till er alla som gjorde dessa två dagar till en rekordmarknad, ni är toppen. Leksaker åt folket!

PS. Jag behöver väl inte nämna att alla som är med i vår Facebook-grupp åtnjuter extra marknadsrabatt på alla marknader vi står på? Gå med nu du också!