facebook           

Roliga träleksaker på Österlen

Kul träleksaker på Kiviks marknad, Simrishamn på Österlen

Kiviks marknad (Simrishamn, Österlen) erbjöd alla besökare en hel uppsjö av roliga träleksaker från vårt leksakssortiment. Marknaden varade i hela tre dagar, bjöd på finfint leksaksväder och allmän glädje i leksaksstugan. Att så enkla saker som träleksaker ska kunna sprida nöje, munterhet och lycka är extra kul. Det blev många pratstunder med genomvänliga besökare om allt mellan himmel och jord, mellan leksaker och träleksaker, och mellan pedagogiska träleksaker och andra roliga leksaker.

Framgång med träleksaker

Våra roliga träleksaker blev en hit på marknaden. Vi sålde träleksaker som aldrig förr, en riktig fullträff med roliga träleksaker. Emellanåt fick träleksaksbesökarna trängas framför vårt träleksaksstånd och det var smått kaotiskt att ge kunden sina träleksaker, hälsa nya leksaksbesökare välkomna, informera leksaksgästerna om träleksakens förträfflighet och vara allmänt på leksaksalerten. Men det fungerade utan problem. På leksaksfronten intet nytt, allt flöt på i sann träleksaksanda. 🙂

Sålde slut på roliga träleksaker

Trot eller ej men det var sådan press på leksaksbeståndet att vi sålde slut på flera olika träleksaksmodeller. Vi sålde t.o.m. slut på fler leksaker än vad vi gjorde under leksakssuccén med färgglada och pedagogiska träleksaker på marknaded i Hörby. Alla modeller var minst sagt populära men av någon outgrundlig anledning tog både leksakshunden, alfabetståget och det byggbara och dragbara träleksakståget med svart topp slut fortare än kvickt. Som tur var hände detta under andra dagen så alla som inte fick sina älskade träleksaker andra marknadsdagen kom tillbaka tredje och sista dagen för att mätta sina leksakslustar. Problemet var att vi sista och tredje dagen sålde slut på vårt färgglada och pedagogiska träleksakståg i pastell.

Fint avslut med skojiga och glada träleksaker

Tack alla trevliga marknadsbesökare, gamla och nya träleksakskunder, Kiviksbor, Simrishamnsbor, Österlensbor, unga träleksaksälskare, gamla träleksaksälskare. Vi gjorde denna marknad till en kanonmarknad med mycket glädje, lekfullhet, nyfikenhet och träleksaker. Sista sålda träleksaken blev, som tidigare sagt, sista leksaksexemplaret av det fina och färgglada träleksakståget i pastell. Vi hade redan packat ner allt när den här tjejen kom fram och ”bara måste” ha en träleksak till – hon hade bara köpt två stycken redan under dagen…:)