facebook           

Prisvärda barnleksaker

Prisvärda leksaker i trä

Prisvärda barnleksaker hade vi gott om på vår leksaksutställning på Röstånga Marknad i Svalöv. Detta var årets sista sommarmarknad för leksaker från Ekorren & Nöten Träleksaker och vi är överförtjusta över att våra barnleksaker gjorde ett superfint sorti på Röstånga Marknad och leksakssommaren. Folk som vanligtvis inte handlar barnleksaker i trä (varför inte det?) stannade till vid vårt barnleksaksstånd och ”bara måste köpa” en jättefin och läcker barnleksak i form av ett leksakståg från vårt nischade och läckra träleksakssortiment av prisvärda barnleksaker. Ånyo hade vi barnleksakskunder, som varken har barn eller barnbarn, komma fram och köpa våra urgulliga och söta lilla barnleksak (dragbara leksakshund i trä). Myckel leksaksnöje önskas!

En barnleksak värt sitt pris

En träleksak till barnen eller en langos med gräddfil? Ett svårt val när det kurrar i magen och det bjuds på både langos, chicken tika masala och munkar i överflöd. Mäkta imponerande att många faktiskt spenderade sina sista marknadspengar på en lattjo barnleksak istället för att kaloribomba sig själv med en 1000 kalorilangos. Våra träleksaker är handmålade med giftfria färger men kan vara lite svårsmälta. 😉

Succé för prisvärda barnleksaker

Återigen har vi lyckats med att pricka in rätt i denna leksaksdjungel med våra prisvärda barnleksaker. Vi lyckades på nytt sälja slut på olika leksaksmodeller, bl.a. vårt prisvärda leksakståg med ansikten. Mycket tur i leksaksslumpen var det för de leksakskunder som köpte inte bara en men två stycken av denna modell innan marknadslagret av prisvärda barnleksaker sinade.

Röstånga marknad gillar prisvärda barnleksaker

Röstånga Marknad bjöd på ett trevligt avslut med fint väder de första två dagarna, glada vandrande leksaksbesökare, många munkförsäljare (fler munkförsäljare än besökare?) och så klart prisvärda barnleksaker i trä. Mycket kul på leksaksområdet är det att så många av besökarna var turister från både Danmark, Island, Tyskland och England. Prima att vi kunde stilla även deras leksaksbegär efter prisvärda barnleksaker. Det går lugnt att konstatera att Röstånga Marknad, oavsett besökarnas börd, inte är en marknad att leka med – det är en klar underdrift att rapportera att marknaden och våra prisvärda barnleksaker matchar varandra som hand i handske.

Harry Franzén efterfrågar biltjuvar?

Harry Franzén stod för marknadens underhållning. Han både ventilerade sitt ogillande med Svalövs kommunledning och deras kommunpampar (inga leksakspampar där inte), snällt informerade om Röstångas natursköna områden och vilka platser som var bra att älska på (!) samt helt allvarligt efterlyste en biltjuv (!) som kunde hjälpa en stackare som låst in sina bilnycklar. ”Finns säkert någon biltjuv bland besökarna som kan hjälpa.” Vi väntade med spänning men fick aldrig reda på hur det gick till slut. Harry Franzén måste ha gillat årets Röstånga Marknad, hade han haft små barn hade han definitivt gillat våra prisvärda barnleksaker i trä.

Prisvärda barnleksaker på nätet

Som sagt, detta var sommarens sista sommarmarknad för träleksaker. Det går dock alldeles utmärkt att lägga beställning av våra vackra och prisvärda barnleksaker direkt här i vår webbshop. Tack till alla gamla och nya leksakskunder och så klart matvagnen med indisk mat (chicken tika masala är supergott). Hoppas ni får mycket nöje och glädje med era inhandlade och prisvärda barnleksaker. Tjingeling!