facebook           

Välkommen till vår värld av träleksaker

Välkommen till vår värld av träleksaker

Förkärlek till det naturligt roliga. Leksakslokomotiv i trä.Barnet inom oss finns alltid kvar oavsett hur gamla vi blir. Ekorren & Nöten Träleksaker är ett litet familjeföretag med förkärlek till det naturliga i form av leksaker i trä. Vi appelerar till det lilla barnet inom oss alla. Leksaker för barnet som är nyfiket och vågar fantisera, leksaker för barn fulla av energi och mycket glädje. Träleksaker och glädje!

Tyvärr finns det för mycket sling-och-släng-produkter i vårt samhälle, detta blir speciellt märkbart när man som småbarnsförälder snabbt inser hur mycket plast man köper in i form av alla de leksaker som inhandlas i den lokala leksaksaffären. Leksaker som antingen snabbt går sönder (har du trampat på en plastleksak någon gång?) eller hastigt förpassas till en hörna med andra överskottsleksaker som inte känns moderna längre.

Funktionella och hållbara leksaker

Vi vill med vårt sortiment inbjuda besökaren till en värld av enkla men funktionella leksaker gjorda av trä, leksaker som inte blir omoderna för att det kommer en ny ”fluga”.

Webbshop: leksaker och glädje

Tyvärr kan en webbutik aldrig bli personlig – vi erbjuder dock alltid personlig service och svarar gärna på alla frågor och funderingar både via telefon och email. Vi är flexibla och det går alldeles utmärkt att ringa oss och hämta leksaker i vårt lager i Marieholm i Eslövs kommun. Vill ni komma över och kolla in vårt sortiment och känna på leksakerna eller bara känner för att träffa oss är det bara att slå en signal så ordnar vi det. Vi ställer även ut på olika marknader i Skåne – ni kanske redan träffat oss och våra leksaker i Eslöv, Broby,Karlskrona,Hörby eller Sjöbo?

Många gånger får vi höra, men ni är ju företaget som säljer vackra träleksaker på marknader. Ja vi är den lilla firman som säljer vackra leksaker på marknader – leksaker och glädje!

Varmt välkomna till vår leksaksbutik och en underbar värld av vackra träleksaker.