facebook           

Leksaksgrossist

Din leksaksgrossist av träleksaker

Med vårt unika leksaksutbud av träleksaker är vi leksaksgrossisten bland leksaksgrossister för de återförsäljare som är ute efter vackra och pedagogiska träleksaker för mycket glädje och trivsamma stunder. Barnleksaker att trivas med! Grossist och leksaker att samarbeta med!

Grossistverksamhet leksaker

Vi säljer våra träleksaker via olika försäljningskanaler. Dels har vi försäljning via vår webbshop och dels har vi en stor försäljning via våra återförsäljare runtom i landet. Vår grossiströrelse vänder sig främst till de fysiska butiker och onlineshoppar som är ute efter lite mer exklusiva och speciella leksaker som inte går att finna i de vanliga leksaksbutikerna. Leksaker som passar utmärkt till speciella tillfällen som dop, födelsedag och som julklappstips inför julen och julafton.

Leksaker, grossist? Javisst!

En leksaksgrossist med stor förståelse för nära och personlig service och tillräcklig hjärna 🙂 för att förstå att leksakerna måste appelera till konsumenten vare sig leksaksköparen är 1 år eller 99 år. Vårt sortiment av leksaker är väldigt specialiserat och är helt inriktat på träleksaker med en pedagogisk touch. Vi har inget stort utbud men resonerar som så att bättre litet och kvalitativt leksakssortiment än stort och urvattnigt dito. Alla våra leksaker uppfyller dessutom kraven enlig EN71 för säkra leksaker.

Leksaksgrossist söker återförsäljare

Återförsäljare söker leksaker? Vill du bli återfösäljare och utöka ditt leksakssortiment med vackra trätåg med byggblock alla målade med färg utan gift? Som din leksaksgrossist kräver vi inga hårda bud och nypor, vi är alla här tillsammans med ett gemensammt intresse att nå ut till nöjda och återkommande slutkunder av träleksaker. Inga återförsäljare är för stora eller för små för oss – vi är den lilla grossisten med det stora hjärtat!

Välkommen att höra av dig med återförsäljarintresse!