facebook           

Leksaker som doppresent

Leksaker som dopgåva på Åstorp Marknad mellan Bjuv, Helsingborg, Örkelljunga och Ängelholm

Verkar som om det är många dop som inträffar under sommaren. Vi sålde en hel del leksaker av trä på Åstorp Marknad som ligger mellan Helsingborg, Bjuv och Ängelholm. Det intressanta i leksakssammanhanget är att många av våra kunder explicit var ute efter en leksak som doppresent. Den i särklass mest populära leksaken av de träleksaker vi säljer som dopgåva är utan tvekan vårt vackra och pedagogiska leksakståg som inte bara är en kul och spännande leksak utan även en vacker träleksak som passar utmärkt som prydnad i bokhyllan. Marknaden i Åstorp är en lugn liten sommarmarknad i Skåne som förutom leksaker även bjöd på riktigt varmt väder och god thaimat (kyckling röd curry).

Leksaker för olika smaker

Rent generellt märker man en klar skillnad i tycke för de leksaker som vi säljer på olika marknader runtom i Sverige. Vissa marknader har vi sålt jättemycket av t.ex. vårt färgglada leksakståg tillverkat av björk. På andra ställen har vi sålt slut på marknadsleveransen av barnleksaker av t.ex. vårt pedagogiska leksaksträtåg av tall med många byggklossar. Som tur var hade vi nu tillräckligt med leksaker för doppresenter så att våra kunder slipper lägga beställning för dessa leksaker på nätet.

Svettigt med eller utan leksaker

Första marknadsdagen var extremt varm, termometern visade hela 31 grader uppe i Åstorp. Men det vara bara till att hålla huvudet kallt och leka lite med alla pedagogiska träleksaker som är framme på bordet. Marknadens sista leksak blev så klart en doppresent. Vårt vackra och dekorativa leksakståg som blir en utmärkt leksak och dopgåva. Grattis och mycket nöje med leksaken.