facebook           

Leksaker via postorder

Handla dina leksaker tryggt och säkert via postorder

I dagens stressade vardagsmiljö med allt ifrån jobba dagarna i ända, handla mat, städa hemmet och plocka upp barnen på dagis känns det tryggt att kunna köpa sin leksaker via postorder. Du sitter där skönt i din soffa med laptopen i ena knät, barn eller barnbarn i andra knät medan ni väljer ut pedagogiska träleksaker och handlar dessa online.

Distanshandel med farfar

Man behöver inte gå långt tillbaka i tiden för att inse hur mycket vårt samhälle har förändrats vad gäller handel och distribution. Gammelfarfar fick i bästa fall palla sig upp på hästryggen och rida iväg till lokala gårdshandlaren och handla sina leksaker där, utan häst fick det bli traditionsenlig promenad fram och tillbaka. Vad gör man inte för en vacker leksak till sitt dopbarn?

Leksaker + postorder = sant!

Distanshandel med fysiska varor har normalt sålts via traditionell postorder som vi kanske mest förknippar med de gamla dinosaurierna Ellos, Haldéns med flera. Du sitter hemma vid köksbordet, bläddrar genom den tryckta katalogen och ringer in din betällning. Internets intåg i vårt vardagsrum har totalt förändrat det sätt vi handlar på. Vi kan numera utforska webbshopar och beställa både leksaker och andra roliga saker utan att bläddra i en 100-sidorskatalog. Leksakskatalogen bläddras idag lika enkelt på din IPhone på bussen som i din browser i datorn.

Leksaker på postorder, enkelt och tryggt! Välkommen in till vår leksaksbutik!