facebook           

Leksaker och choklad

Choklad är gott!

Ja visst är choklad gott. Leksaker och choklad, vilken utmärkt kombination. Förutom att vara helt galna i leksaker i allmänhet och träleksaker i synnerhet så är vi supergalna i choklad. Träleksaken leker man men och sätter upp i bokhyllan som vacker dekoration, chokladen smaskar man på som om det vore det sista man gör här i livet.

Tillverka egen choklad

Någon som tillverkar sin egen choklad? Jag har varit runt på olika chocolatier som det så fint kallas (de hade tyvärr inga leksaker). Vad jag insåg är att många köper in någon form av halvfabrikat som de bearbetar till utsökta praliner och chokladkakor. Snacka om respekt att istället faktiskt importera sin egna kakaobönor för att tillverka choklad! Kan man tillverka träleksaker bör man väl kunna tillverka choklad? 🙂

Leksaker mot choklad

Här kommer världens deal. Driver du chokladfabrik så hör av dig till oss så ska vi nog kunna deala till oss ett smaskigt byte av träleksaker mot choklad! :=)

Som kuriosa kan nämnas att mörk choklad bestående av 90% kakao innehåller hela 55% fett. Gott ska vara smarrigt! 🙂 Leksaker och choklad åt folket!