facebook           

Leksaker i Lund

Alla dessa leksaker i Lund

Leksaker i Lund för allt det som är roligt. Lund är en vacker stad med en himla massa glada studenter. Var får de all sin glädje ifrån om inte från leksaker?, därav leksaker i Lund. Vissa pluggar juridik och andra räknar matematik – alla har sina egna leksaker att leka med. Välkommen på glädjefest, ta med egna leksaker!

Jättekul i Lund

Det blir så klart jättekul i Lund med alla dessa energiska och glädjefulla människor som inget annat vill än att få köra leksakståg genom Lund. 🙂 Ni har väl varit på Lundakarnevalen? Ni har aldrig funderat över varför man alltid kör karnevalståg i Lund (leksakståg i Lund)? Alla dessa leksaksmissionärer som vart fjärde år beger sig ut på leksaksgatorna i Lund och får utlopp får sin glädje med leksaker.

Leksaker

Vad vore livet utan leksaker? Lilla jag på leksakens dag? Mycket bus i barnens hus, men bara med leksaker i Lund. Tyvärr är utbudet av leksaker inte så jättestort i Lund. Folk får kanske för sig att leksaker i Malmö är lättare, men det är svårt att hitta ”riktiga” leksaker. Hur många har du sett sälja träleksaker i Lund? Träleksaker i Malmö? Leksaker generellt i Skåne och Sverige är tyvärr mest inriktat på plast och plastleksaker.

Nej, gör som tusentals glada studenter i Lund, lek med leksaker, träleksaker och leksaker i Lund!