facebook           

Leksaker i trä som julklapp i Karlskrona

Julklapparna inhandlade i form av vackra och pedagogiska leksaker i trä.

En härlig dag med leksaker i Karlskrona i Blekinge. Mitt i sommaren, solen skiner, barnen leker och äter glass medans föräldrar köper leksaker som juklapp till barnen. Karlskrona är en härlig stad med mycket glädje. Vi ville sprida ännu mera glädje med våra träleksaker och ställde ut vårt leksakssortiment på Lövmarknaden mitt på Stortorget. Vi fick utmärkt och jättebra respons på våra leksaker och vi sålde över förväntan och återigen en rekordförsäljning, t.o.m. mer än rekordförsäljningen av leksaker i Klippan två dagar tidigare. Delad leksaksglädje är dubbel leksaksglädje!

Träleksaker som julklapp

En av de roligare sakerna i vår leksaksvärld i lekfulla Karlskrona är att folk börjat handla träleksaker som juklapp till barnen redan nu – mitt i sommaren. Tja, det är väl bra att vara ute i god tid med leksaksinköpen, julklapparna och tomtesnapsen. En tallrik julgröt och en klassisk leksak i trä i form av leksakståg och julen är räddad. Det verkar finnas en inneboende längtan tillbaka till leksaker av trä, en längtan ifrån allt det plastiga och tillbaka till det naturligt roliga i form av träleksaker. Vad gör då det att julen ligger månader framåt när man kan handla årets julklapp – leksakståg i trä – redan nu?

Köpa leksaker och julklappar

Marknadens sista julklapp blev den fina leksaken i form av det dragbara och pedagogiska leksakståget som guppar när man drar det över dörrtröskeln God Jul Leksaker! God Jul Karlskrona! God Jul Blekinge! God Jul! Träleksaker från Tomten!