facebook           

Knäppa leksaker, knäpp värld

Är du knäpp i leksaken?

Man behöver inte vara knäpp för att gilla knäppa leksaker. Frågan är vem som bestämmer vem som är knäpp eller vad som är knäppt. Tider förändras, gamla ideér och smaker fasas ut medan nya tankar och flavörer smyger sig in i leksaksvärlden. Leksaker som var knäppa igår är helcoola leksaker idag. Samma tankegång för knäppa leksaker kan vi applicera på människor. Knäppa människor och galna idéer.

Kul lärare, kul leksaker

Jag kommer ihåg när man gick i skolan. Vilka lärare var det man tyckte bäst om? Knäppgökarna så klart, de som var lite annorlunda, de som pratade på ett roligt sätt, klädde sig annorlunda, brydde sig inte om matchande färgval för kläder (eller det kanske de gjorde?, det var kanske alla andra som inte fattade färgerna?) och helt enkelt såg ut och betedde sig totalt annorlunda jämfört med alla andra lärare. I denna träleksaksmonolog måste jag tillstå att det nog var alla andra som var knäppa – inte de som var annorlunda. Vi drömmer om en värld med annorlunda barnleksaker åt alla våra barn. Knäppa saker gör mirakel!

Träleksaker galet galet!

Ta fram vedstocken, täljkniven och den giftfria färgen! Brainstorma hela helgen, skriv ner alla galna leksaksidéer, föreställ dig de galnaste träleksakerna, coolaste barnleksakerna i hela världen och sätt igång och snida!

Leksaksrap

Tälj leksaker, gör det bra
Leksaksmassor, ja hurra
Galet värre leksaksknäpp
träleksaker i ett snäpp

Är du knäpp? Ja det är jag, leksaksknäpp! Go och glad var dag!