facebook           

Insamling till Världens Barn i Lund

Sponsring av träleksaker för Världens Barn i Lund 2010

Det behövs fler medmänniskor här i världen. Just nu pågår insamling av pengar till Världens Barn i samarbete med bl.a. Individuell Människohjälp. Mejeriet i Lund kommer bli en kavalkad av roliga saker till förmån för världens barn. Kul grejer att göra, stoja omkring och busa runt – allt ifrån försäljning av noveller, ballonger, pins och fiskedamm av leksaker till ansiktsmålning, prova-på-spela-i-band för barn, träffa kändisar och modevisning för barn. Att spela i band för barn kommer bli en enastående rolig upplevelse då barnen får träna i 10 minuter på ett ackord och låt och därefter spela ihop med killarna i bandet. En bas, två gitarrer, en uppsättning trummor och ett barn på ackord för riktig rock ’n roll. Passa dig Jimi Hendrix!

Klassisk musik för välgörenhet

Även Piano och Stråksalongen Lund kommer att vara där med deltagande av barn i olika åldrar. Beethoven och Mozart i ett ryttartåg och parad med Världens Barn för en bättre värld.

Din gåva gör skillnad

Oavsett hur liten eller stor din gåva är kommer den att göra skillnad och bidra till en bättre värld och bättre framtid för många av världens barn. Visste du att 100 kr räcker för att bekosta ett förskolebarns frukost under två veckor i Zimbabwe? Eller att 300 kr räcker till att ge 28 peruanska barn en läkarundersökning? 500 kr förser ett 30-tal barn i södra Afrika med kläder medan 1000 kr räcker till utsäde som tryggar matförsörjningen för en familj i Malawi i ett halvår.

Barn har rätt till en värdig framtid

Barn har en självklar rätt till både liv, hälsa, utbildning och en värdig framtid. Barn har en inneboende energikälla och livskraft, är fulla med drömmar, ambitioner och skaparglädje. Barnens rätt till utbildning, hälsa och en ljus framtid är det du stöder via insamling till Världens Barn.

Sponsring av träleksaker

Vi har till Individuell Människohjälp gett bort ett flertal träleksaker som de kan använda under Världens Barn 2010 i Lund. Träleksakerna är till för att användas i fiskedamm för glada små barn eller till försäljning i deras shop under den specifika dagen. Alla inblandade arbetar frivilligt och alla pengar går oavkortat till insamling för Världens Barn. Tillsammans med våra träleksaker drar vi vårt lilla strå till stacken för en bättre framtid och livskvalitet för de barn som både Individuell Människohjälp, Radiohjälpen, Rädda Barnen med flera försöker hjälpa. Flertal exemplar av Trollflöjten, vackra trätåget, träleksakståget i bok och pedagogiska träleksaken med byggblock drar sitt strå till stacken. Delad glädje är dubbel glädje. Glada barn i Sverige när de får upp en vacker träleksak i fiskdammen och glada barn på andra sidan jordklotet när de får mat för dagen för de pengar träleksaken i fiskedammen inbringat.

Dra du också ditt strå till stacken, med eller utan träleksaker, besök Individuell Människohjälp, Radiohjälpen eller betala in direkt på Radiohjälpens plusgirokonto för Världens Barn på 901950-6.

Tillsammans för en bättre värld för alla Världens Barn!