facebook           

Färgstarka träleksaker i Sjöbo

Vackra, färgstarka och pedagogiska leksaker av trä rönte stor framgång på Sjöbo marknad

Träleksaker, träleksaker och en stor portion fler träleksaker. Våra pedagogiska och färgstarka träleksaker rönte stor framgång under Sjöbo Marknad. Med vårt glada träleksaksnärvaro var vi ett välkommet leksaksinslag i en djungel av plastleksaker och annat fuffens. Våra leksaker på nätet har redan överträffat våra förväntningar och det är kul att se att våra träleksaker på de olika marknaderna tas emot mycket väl och över förväntan. Succé för våra roliga träleksaker kan man lugnt säga.

Leksaker på nätet för nyfikna barn

Det är alltid kul när folk kommer fram och känner igen våra vackra träleksaker för nyfikna barn. Folk som sett våra leksaker på nätet, kikat omkring i andra leksaksbutiker och sedan valt att träffa oss och köpa en rolig leksak till dop, födelsedag eller julklapp (japp, det är snart dags). Det blir jättemycket beröm för de fina leksaker vi stolt visar upp både i vår webbshop av träleksaker men även på bordet på de olika leksaksmarknader vi åker omkring till.

Stor framgång för träleksaker

Leksaker ska man ha gott om, som tur var lärde vi oss av vårt misstag från andra leksaksmarknader där vi sålde slut på en massa olika leksaksmodeller av både trätåg och leksaksdjur. Bilen var full med färgglada, roliga, pedagogiska och vackra träleksaker för både stora och små. Vi vågade inte stå i leksaksdjungeln och riskera att sälja slut på olika populära leksaker i trä.

 • leksaker för barn upp till 1 år
 • leksaker för barn upp till 2 år
 • leksaker för barn upp till 3 år
 • leksaker för barn i alla åldrar
 • leksaker för nyfikna barn
 • leksaker för barn i alla åldrar
 • träleksaker för lekfulla barn
 • leksaker för barn i alla åldrar
 • världens längsta trätåg
 • leksaksfordon i trä
 • leksaksdjur i trä (du har väl sett leksakshunden?)
 • pedagogiska leksaker i trä som främjar både barns motorik, intelligens och nyfikenhet

Ja, vi packade nog leksaksbilen full med alla möjliga typer av leksaker som våra leksakshungriga besökare var ute efter. Det är endast vår leksaksförsäljning av pedagogiska leksaker på Hörby Marknad som kan mäta sig med de leksakstörstiga besökarna på Sjöbo Marknad.

Leksaker, leksaker och åter leksaker

I slutändan handlar det om att ha kul, leva och sprida glädje. Det är precis det vi försöker göra med våra träleksaker för både stora och små, leksaker som funkar både som födelsedagspresent, julklapp och så klart som en utmärkt leksak som doppresent. Barnvänliga och färgglada leksaksprodukter i Sverige. Vi har leksaksturnerat och leksakspredikat runtomkring i Skåne och Blekinge, snart blir det väl uppror i resten av leksaksSverige. Vi vill också ha träleksaker! Ge oss vackra och pedagogiska leksaker som är kul att leka med, som främjar barns intelligens och som inte är det vanliga plastskräpet vi hittar i den lokala leksaksbutiken.

Tack alla leksakskunder och marknadsbesökare som gjorde denna marknad till en supermarknad med succé för både leksaker, livsglädje och mycket sol. Tack till våra återförsäljare av leksaker. Och sist men inte minst, tack till sista leksakskunden med ett leksaksinköp av det pastellfärgade leksakståget med ansikten.

Återförsäljare av vackra och pedagogiska träleksaker

Vi håller på och bygger ut vårt nät av återförsäljare. Läs mer om återförsäljare av leksaker i trä. Är du sugen på något nytt på leksaksfronten ska du absolut kontakta oss.