facebook           

Doppresenter – vackra leksaker i trä

Leksaksmarknad full med vackra doppresenter i form av pedagogiska och roliga träleksaker på Hästveda Marknad i BRIOS hemtrakter

Alla dessa dop under sommaren, alla dessa människor som är ute efter den perfekta doppresenten till söta små pojkar och flickor. Vi ställde ut våra roliga och vackra träleksaker på Hästveda Marknad som ligger i BRIOS hemtrakter i närheten av Hässleholm, Osby och Kristianstad i norra Skåne. Återigen fick vi agera ambulerande leksaksbutik för alla leksakstörstande dopgäster med tycke för det enkla och vackra i form av vackert utformade leksaker i trä. Sommaren 2010 har bjudit på många sköna och roliga dagar under vår leksaksturné på olika marknader runtom i södra Sverige. Vad vi förundras över är att det är så många dop som sker nu. Är det ingen som döps och behöver en doppresent under vintern?

Vacker träleksak som doppresent?

Vem döps nu och behöver en leksak som doppresent? Små söta flickor och pojkar så klart, leksakshungriga små barn behöver naturliga leksaker i trä utan några giftiga färger eller andra konstiga ämnen. Skulle du vilja tugga på en plastleksak? Våra träleksaker är den perfekta och annorlunda doppresenten som skiljer sig från det vanliga man köper i den lokala leksaksbutiken.

Leksakerförsäljning i BRIOS hemtrakter

Hästveda ligger i BRIOS hemtrakter och vi hade jättemånga som kom fram och undrade: Är detta BRIO? Våra leksaker är våra egna, noga utvalda träleksaker av oss själva, utan några giftiga färger och kul att leka med. En perfekt leksak, en perfekt doppresent, en perfekt jag-älskar-dig-present eller helt enkelt som en vanlig vardagspresent.

Träleksaker gör dig svettig

Nej, varken träleksaker eller doppresenter och gåvor gör dig svettig, men står du på Hästveda Marknad med 32+ grader i luften så blir du svettig. Folk fick handla sina doppresenter i all hast innan de fick värmeslag, tur att vårt leksaksstånd hade skugga. Marknadens sista leksak blev så klart en vacker dopgåva. Vår doppresent i form av färgglatt leksakståg som blir en utmärkt leksak, doppresent och gåva. Grattis och mycket nöje med leksaken. Tack för en fin marknad i BRIOS hemtrakter.