facebook           

Billiga leksaker

Prisvärda eller billiga leksaker?

Billiga leksaker, billigt och bra. Men är det verkligen billiga leksaker man är ute efter? Leksaker till lägsta priser? Är det inte egentligen prisvärda leksaker man söker? (På tal om prisvärda leksaker kolla gärna in inlägget prisvärda leksaker på Röstånga Marknad). I konsumtionssamhällets hets av maximal nytta för minimal prestation vill man hela tiden ha det absolut billigaste till det absolut bästa priset. Jag vill ha billiga leksaker, billig mat, billigt leverne. Borde vi inte efterfråga prisvärdhet, förmånliga priser och värdefullhet? Prisvärda produkter och leksaker istället för billiga leksaker?

Leksaker till lågt pris

Gör man en sökning på Google efter just billiga leksaker märker man rätt snabbt att det finns en uppsjö av billigt krafs och krimskrams överallt omkring oss. Gå på leksaksmarknad så ska du få se på billiga leksaker! 20 kr för en plastpistol som håller en eftermiddag. 50 kr för en billig plastlastbil som blir en utmärkt lunch till hunden. Ok jag håller med, hundar äter även träleksaker men då behöver man iallafall inte oroa sig för att hunden får i sig några giftiga kemikalier. Alla våra träleksaker är tillverkade av massivt trä och målade med giftfria färger. Eller ännu enklare, byt ut hunden mot människans bästa vän, vår leksakshund i trä. Vov vov!

Vulgära billiga leksaker?

Billiga leksaker på soptipp? En billig leksak är en billig leksak. En kul grej i sammanhanget är att om man gör en sökning på synonymer för ordet ”billigt” så blir vi presenterade sådana adjektiv som t.ex. dålig och vulgär. Dåliga leksaker? Vulgära leksaker? Kanske lite att ta i för mycket men kul hade det varit om någon haft en webbshop med vulgära leksaker, i motsats till en webbshop med billiga leksaker. Hur skulle Barnens Dag se ut med sådana leksaker?

Lägsta priser?

Billiga leksaker till lägsta priser? Ja gärna, men endast i samma paket som prisvärdhet!