facebook           

Barnens hus

Leksaker och bus i barnens hus

Är man småbarnsförälder är ens hem alltid ett barnens hus. Oavsett vart man vänder sig blir man påmind om att man befinner sig i leksaksterritorium och man på fullaste allvar gjort sitt intåg i ett leksakshav av både konstiga saker och konstiga leksaker. Ett barnrum (i barnens hus så klart) kan ha alla möjliga och konstiga leksaker flytande omkring i ett inferno av leksaker, ett hav av kvalitetsleksaker, en filtpåse exklusiva leksaker, en storm av krigsleksaker, en bunte tysta leksaker och så klart en hel skottkärra full med pedagogiska och lärorika leksaker helt i trä. I princip allt för alla roliga och påhittiga krabater, en-rolig-krabat leksak av massivt trä föredrar vi så klart framför plastleksaker även om dagens slit och släng mentalitet gör sig påmind i vardagen.

Barnbutiken Sverige och världen

Det blir både sus och dus och mycket bus med leksaker från hela världens hörn. Leksaker i barnhuset i Göteborg, Malmö eller Stockholm, eller från Hanoi i andra änden av världen. Svenska leksaker i ny skepnad, en barnbutiks leksakssalsa!

Kvalitetsleksaker i barnhuset

I barnhuset intet nytt, barn är barn och är så en kort period i sina liv. Erbjud dem det allra bästa i form av kärlek och allt annat kommer naturligt. Erbjud dem naturliga kvalitetsleksaker i trä i form av pedagogiska leksakståg med byggblock och både nyfikenheten och byggnerven gör sig påmind i ett hafs. Barnhuset och dess kung och drottning, eller prins och prinsessa, blir ett örnnäste av kärlek, komfort och en massa träleksaker. Ibland har man fyrbenta vänner i form av katter och hundar som gärna vill dela på leksakerna. Sprid glädjen och kärleken och låt era coola leksaker bli både kattleksaker och hundleksaker. Var dock beredda på att barnens hus får en massa trevliga leksaker med både bitmärken och avbitna leksakståg. Ingen fara, alla våra träleksaker är målade med färg utan gift!

Barnens hus leksaker

I väntan på både julafton, påskhelg och sommarlov i barnens hus inreder vi våra barnrum med träleksaker. Pynta på!