facebook           

Barnens Dag

Barnens Dag i Kristianstad avslutat

Leksaker på Barnens Dag i Kristianstad är ett lyckat koncept. Vi pratar så klart om träleksaker på Barnens Dag i Tivoliparken i Kristianstad. Många barn, mycket spring och hopp och glädje, det är alltid mycket wow vilka roliga leksaker, spana in leksakståget och kolla på träleksakerna! Detta leksakstillfälle tog plats i Kristianstad men arrangören kör samma koncept både i Tosselilla (Tomelilla) och Sundspärlan i Helsingborg.

Barnens dag runtom i Sverige

Barnens dag Barnens Dag anordnas på flera ställen runtom i Sverige, likadana events äger rum på:

  • Barnens Dag i Luleå
  • Barnens Dag i Umeå
  • Alla barns dag i Västerås (numera Västerås Barnfestival)
  • Barnens Dag i Stockholm
  • Barnens Dag i Göteborg
  • Stiftelsen Barnens dag har även ett finger med i spelet med Barnens Ö i Stockholm.

Glädjedagar med leksaker i Skåne (våra pedagogiska träleksaker) var en riktig fin dag för barnen – Barns Dag.

Träleksaker, ansiktsmålning, ponnyridning…

Tivoliparken i Kristianstad var en leksaksoas av roliga saker att göra, leka med träleksaker, ansiktsmålning, balanscyklar, hoppborg. Allt fanns där, t.o.m. Ronald McDonald från McDonalds (snart ser du träleksaker på McDonalds?) var där och gjorde sin grej.

Träleksaker på Barnens Dag kommer igen

Våra vackra och pedagogiska träleksaker mottas enormt väl på marknader och evenemang, likaså på Barnens Dag. Tack till alla goa besökare och barn som gör sådana här tillställningar med leksaker (riktigt perfekta glädjedagar med leksaker), perfekta lyckostunder med vackra leksaker på Barnens Dag. Var glad med leksaker – allt för Barnens Dag!