facebook           

Babyproffsen

Roliga leksaker för bebisar upp till 99 år

Är man bebis så är man. Har man bebis så har man. Babyproffs blir man relativt snabbt som småbarnsförälder. Amning, blöjbyten, läsning av näringsdeklarationer, inredning av barnrum och inhandlande av leksaker. Allt sker i ett rasande tempo med en sådan fart att även Stålmannen och Speedy Gonzales skulle bli gröna av avund. Saker man förr aldrig trodde man skulle kunna klara av gör man idag i en handvändning. Vad sägs t.ex. om följande babyproffsaktiviteter:

  • sova max 3 timmar per natt uppdelat i 20-minutersintervaller
  • överleva på barnmatsrester
  • prata i telefon, mata barnet, läsa barnmatsrekommendationer, städa huset – SAMTIDIGT!
  • blogga om leksaker och andra roligheter mitt i livskaoset
  • driva en leksaksrörelse som ett babyproffs

Bebis

Har man en gång varit bebis är det svårt att låta bli att dadda omkring. Som liten bebis gör man allt för att ens mamma och pappa ska tycka att man är det absolut urgulligaste som någonsin skådats, samtidigt som man gör allt för att låta mamma och pappa träna på sina babyproffsfärdigheter. Föräldrar borde väl veta allt om barn? Hålla sovtider, värma maten, tvätta rumpan och agera cirkus. Välkommen till barnens hus där cirkusen är öppen 24 timmar om dygnet, din leksaksaffär likadant, Babyproffsen! Välkommen till min bebis, ta med egen parlör! Heja baba gogos leksaker. Dadda och dodde!

Babyproffsen leksaker

Inhandla dina barnleksaker i trä som ett babyproffs. Allt för din bebis! Helt underbara och vackra träleksaker i massivt trä och målade med färg utan gift. Leksaker icke att skämmas över. Välkomna in till leksaksshoppen!