facebook           

Annorlunda barnleksaker

Leksaker du inte hittar i andra leksaksbutiker

Det blir lite halvtråkigt att gå omkring i den lokala leksaksbutiken och se exakt samma sortiment som i alla andra konkurrerande leksaksbutiker. Är du ute efter en annorlunda leksak som inte bara skiljer sig i utseende men även i den bemärkelsen att den inte går att finna hos andra leksaksbutiker, ja då ska du spana in våra vackra träleksaker. Våra barnleksaker är annorlunda i det avseende att de förutom att vara fina leksaker även har följande karaktäristika, de är:

  • pedagogiska träleksaker
  • mycket vackra barnleksaker att både titta på och leka med
  • tillverkade i massivt trä
  • handmålade med giftfria färger
  • inte går att finna hos andra leverantörer (om du hittar exakt samma leksaker hos någon annan som inte är vår återförsäljare hör av dig så ska jag skicka en liten present till dig!)
  • uppmuntrar till roliga och kreativa lekar

Ovanliga barnleksaker – lördagsgodis!

Annorlunda och pedagogisk träleksak. När vi pratar om ovanliga leksaker pratar vi inte om någon form av science fiction. Vi diskuterar helt vanliga, hederliga, traditionella träleksaker som gör sig bra till både dop, födelsedag och helgpresent. Det är många föräldrar som har lördagsgodis för sina barn, varför inte köra samma stuk med leksaker? Lördagsleksak! Var nu en snäll påg eller tös så ska du se vad det blir till ditt leksaksimperium på lördag, ett bygg- och dragbart leksakståg helt i trä. Vilken annorlunda present och leksak.

Annorlunda leksaker till fest och vardag

Träleksaker är vanligtvis inte någon high fashion, men går paradoxalt nog aldrig ur mode. Gör ditt livs bästa investering, köp en färgglad och annorlunda leksak idag, stoppa ner den i byrålådan och ta fram den 50 år senare och bli miljonär. Tja, kanske inte riktigt så. 🙂 Men leksaken kommer iallafall sprida glädje lika bra nu som i framtiden, en fin leksak idag, en klassisk leksak imorgon. En barnleksak du kan ta med dig på fest utan att skämmas. 🙂 Och i denna djungel av annorlunda barnleksaker vill man absolut inte skämmas. Vi kan gott kalla våra träleksaker för ”leksaker icke att skämmas över”, eller oskämmbara leksaker. Hittar ni det ordet någon annanstans på nätet så vet ni vart ni sett det först! Här i leksaksmaskopin av annorlunda leksaker för mycket glädje och stoj.

Fortfarande sugen på annorlunda leksaker? Välkommen in till webbshoppen av vackra och annorlunda barnleksaker.